16 maart 2020

Impact coronavirus op werkzaamheden Liander/Vitens in Apeldoorn

Liander en Vitens zijn bezig met het vernieuwen van gas- en waterleidingen in uw buurt. De werkzaamheden gaan aangepast door. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de overheid.

Het RIVM en de overheid hebben op zondag 15 maart nieuwe corona-maatregelen aangekondigd. Alle scholen, kinderopvang en horeca zijn met ingang van 15 maart gesloten. Deze maatregelen duren in elk geval tot en met dinsdag 19 mei. De activiteiten van de netbeheerders zijn onderdeel van de vitale infrastructuur in Nederland. Daarom zetten wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk voort. We lossen storingen aan het water- gas- en elektriciteitsnet op en doen het noodzakelijke onderhoud aan onze infrastructuur om de continuïteit van de diverse leveringen te waarborgen.

Geen huisaansluitingen
In de komende tijd blijft onze aannemer A.Hak doorgaan met het vernieuwen van gas- en waterleidingen in uw buurt. Het vernieuwen van de huisaansluitingen zetten wij tot nader order stil. Dit betekent dat u geen monteur van A.Hak aan uw voordeur treft die in uw meterkast werkzaamheden uitvoert.

Meer informatie?
Heeft u vragen over het project of wilt u meer informatie over de uitvoering van het project? Onze omgevingsmanager Anne van der Weg is hiervoor telefonisch te bereiken via 085 822 0417. Mocht in de komende tijd de situatie wijzigen dan melden we dit op onze website www.onderhoudinapeldoorn.nl of via de omgevingsapp Onderhoud in Apeldoorn. Deze app is gratis te downloaden door te zoeken naar Onderhoud in Apeldoorn in de Appstore of Google Play.