1 november 2022

Heeft u vragen? Bel de omgevingsmanager

De omgevingsmanager informeert

Op het moment dat wij u informeren met een brief of een factsheet over de werkzaamheden aan de gas- en waterleiding heeft u misschien niet echt een idee wat dit betekent. Zeker, alle informatie over de uitvoering, de bereikbaarheid en de planning staan duidelijk in de gegeven informatie. Maar toch kunt u met vragen zitten. Hiervoor heeft aannemer A. Hak een omgevingsmanager. Wat doet een omgevingsmanager? We leggen u het graag uit!

In het omvangrijke project in Apeldoorn hebben we te maken met heel veel mensen, bedrijven en organisaties. Deze stakeholders hebben allemaal informatie nodig wanneer wij, Liander en Vitens, in de straat aan de slag willen gaan. Dat kan niet zomaar. Met afstemming, overleggen en veel regelen is de omgevingsmanager de smeerolie van het project. Zij zorgt ervoor dat de iedereen weet heeft van een project, wat dit voor eenieder specifiek betekent, regelt oplossingen waar vragen ontstaan en blijft altijd bereikbaar. Sinds de start in 2019 in de wijken Kerschoten en Staatsliedenkwartier is Alexandra Braas van aannemer A. Hak als omgevingsmanager betrokken bij dit project.

Mocht u net een brief of een factsheet hebben ontvangen omdat we in uw straat werkzaamheden gaan uitvoeren en heeft u daarover vragen? Aarzel dan niet om de omgevingsmanager van aannemer A. Hak te bellen via 085 8220 417.