Nieuws

Logo Vitens
Logo Liander

1 november 2022

Heeft u vragen? Bel de omgevingsmanager

Heeft u vragen? Bel de omgevingsmanager

Op het moment dat wij u informeren met een brief of een factsheet over de werkzaamheden aan de gas- en waterleiding heeft u misschien niet echt een idee wat dit betekent. Zeker, alle informatie over de uitvoering, de bereikbaarheid en de planning staan duidelijk in de gegeven informatie. Maar toch kunt u met vragen zitten. Hiervoor heeft aannemer A. Hak een omgevingsmanager. Wat doet een omgevingsmanager? We leggen u het graag uit!

In het omvangrijke project in Apeldoorn hebben we te maken met heel veel mensen, bedrijven en organisaties. Deze stakeholders hebben allemaal informatie nodig wanneer wij, Liander en Vitens, in de straat aan de slag willen gaan. Dat kan niet zomaar. Met afstemming, overleggen en veel regelen is de omgevingsmanager de smeerolie van het project. Zij zorgt ervoor dat de iedereen weet heeft van een project, wat dit voor eenieder specifiek betekent, regelt oplossingen waar vragen ontstaan en blijft altijd bereikbaar. Sinds de start in 2019 in de wijken Kerschoten en Staatsliedenkwartier is Alexandra Braas van aannemer A. Hak als omgevingsmanager betrokken bij dit project.

Mocht u net een brief of een factsheet hebben ontvangen omdat we in uw straat werkzaamheden gaan uitvoeren en heeft u daarover vragen? Aarzel dan niet om de omgevingsmanager van aannemer A. Hak te bellen via 085 8220 417

23 januari 2022

We werken volop!

Komende week starten en werken we in verschillende straten. Weten waar? We geven het u mee in onderstaand overzicht. Meer weten? Kijk dan op de kaart via planning.

Bloemwijklaan
Wanneer: 24-01-2022 t/m 28-02-2022
Waar: Gehele bloemwijklaan + kruising Bloemwijklaan/Loolaan.
Impact : Gering, De straat sluiten wij af voor doorgaand verkeer en er staan schrikhekken op de weg. In geval van een calamiteit is de straat en het kruispunt toegankelijk voor nood- en hulpdiensten.

Jachtlaan
Wanneer: 17-01-2022 t/m 11-03-2022
Waar: In het trottoir langs de Jachtlaan tussen kruising Boszichtlaan t/m kruising Bosweg
Impact : Gering, Werkzaamheden in het trottoir en straat blijft bereikbaar voor doorgaand verkeer en nood- en hulpdiensten. Kruisingen met Boszichtlaan, Middellaan en Bosweg zijn afgesloten. De Boszichtlaan, Middellaan en bosweg zijn t.h.v. de Jachtlaan afgesloten en via de koning Lodewijklaan bereikbaar.

Elsweg
Wanneer: 31-01-2022 t/m 18-03-2022
Waar: Vanaf kruising Tuindwarsstraat tot de kruising met de Asselsestraat
Impact : Gering, De straat sluiten wij af voor doorgaand verkeer en er staan schrikhekken op de weg. In geval van een calamiteit is de straat toegankelijk voor nood- en hulpdiensten.

Ritbroekstraat
Wanneer: 24-01-2022 t/m 11-03-2022
Waar: Tussen kruising Waterloseweg en Ritbroekdwarsstraat
Impact : Gering, De straat sluiten wij af voor doorgaand verkeer en er staan schrikhekken op de weg. In geval van een calamiteit is de straat toegankelijk voor nood- en hulpdiensten.

Texandrillaan
Wanneer: 19-01-2022 t/m 28-02-2022
Waar: Tussen kruisingen Amsivarilaan en Bructerenlaan  
Impact: Gering, De straat sluiten wij af voor doorgaand verkeer en er staan schrikhekken op de weg. In geval van een calamiteit is de straat toegankelijk voor nood- en hulpdiensten.

26 oktober 2021

Update van de planning

Update van de planning

Door onvoorziene omstandigheden is er een wijziging in de reeds afgegeven planning. Aannemer A. Hak voert het werk in de Kaninefatenlaan eerder uit dan in de Texandrilaan. Vanaf maandag 8 november start de aannemer met de werkzaamheden op de Kaninefatenlaan en vervolgens de Texandrilaan. We verwachten de werkzaamheden in deze straten in februari 2022 af te ronden. Maar een planning is niet hard te maken en is altijd onder enige voorbehoud. Verandert er iets dan laten we het weten op deze site. Het werk kan door bijvoorbeeld weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden boven of in de grond in- of uitlopen. Dit communiceren we via onze website, de omgevingsapp of per brief.

Meer weten? Klik op de link voor de factsheet die naar de bewoners is verstuurd.

Meer Nieuws

23 augustus 2021

De aannemer begint weer!

Vanaf maandag 23 augustus start aannemer A. Hak met het vervolg van haar werkzaamheden voor
Lees verder

wegomleiding

22 juni 2021

Sorry, tijdelijk even omrijden…

Vanaf dinsdag 29 juni start aannemer A.Hak met werkzaamheden aan de gas- en waterleiding vanaf
Lees verder

12 maart 2021

Update werkzaamheden

Deze week is door aannemer A. Hak hard gewerkt in de straten waar de gas-
Lees verder

24 februari 2021

Tijdelijk eenrichtingsverkeer Prinses Beatrixlaan

Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het noodzakelijk de Prinses Beatrixlaan tijdelijk eenzijdig
Lees verder

23 februari 2021

Geluidsoverlast door bronbemaling

In de Einsteinlaan, Voltastraat, Gemzenstraat, Lorenzstraat, Van Leeuwenhoekstraat en Koninginnelaan gebruikt aannemer A.Hak bronbemaling. Wat
Lees verder

18 februari 2021

Aannemer A.Hak hervat de werkzaamheden

Nu de temperaturen stijgen en de sneeuw is verdwenen kan aannemer A. Hak de werkzaamheden
Lees verder

8 februari 2021

Als we niet werken…

Het is koud in Nederland en de komende twee weken houden deze lage temperaturen zeker
Lees verder

3 februari 2021

Koud weer op komst

In overleg met de gemeente gaat aannemer A. Hak zich voorbereiden op de komende kou.
Lees verder