12 maart 2021

Update werkzaamheden

Deze week is door aannemer A. Hak hard gewerkt in de straten waar de gas- en waterleidingen aan vervanging toe zijn. Komende week heeft de omgeving in ieder geval te maken met een afsluiting van de Schaepmanstraat. Verder werken de stratenmakers van de gemeente in verschillende straten om alles weer toegankelijk te maken.

De stembureaus in de wijk ondervinden komende week tijdens de landelijke verkiezingen geen hinder van de werkzaamheden en zijn via alle kanten goed bereikbaar. Voor de openingstijden van deze stembureaus verzoeken wij u om even te kijken op www.apeldoorn.nl

Einsteinlaan en Lorentztraat
De werkzaamheden in de Einsteinlaan zijn voorspoedig verlopen. De aannemer bracht de gas- en waterleiding aan tussen de Newtonstraat en de Lorentzstraat en de sleuf is inmiddels weer dicht. Komende week starten de stratenmakers om het voor vrijdag 26 maart af te ronden. In de Lorentzstraat start de aannemer vanaf komende week met het vervangen van de gas- en waterleiding. 

Schaepmanstraat en Monseigneur Nolensstraat
In de Schaepmanstraat zijn de nieuwe gas- en waterleiding in fase 1 (nummer 25 t/m 51) voor een groot deel aangelegd. Komende woensdag 17 maart sluiten we straat tussen huisnummers 1 en 23 af voor doorgaand verkeer. Langs de winkels en woningen in de Monseigneur Nolensstraat starten we vanaf woensdag 17 maart. De deuren van de winkels en woningen blijven via bruggen of schotten toegankelijk voor het bezoek. De werkzaamheden zijn afgerond op vrijdagmiddag 9 april.

Prinses Beatrixlaan
In de Prinses Beatrixlaan werken wij vanaf huisnummer 100 t/m 120. Wanneer wij hier klaar zijn werken we verder in de straat tot aan de Schotweg. Voor Pasen ronden we deze werkzaamheden af.