13 januari 2021

Update werkzaamheden

Sinds maandag 4 januari is de aannemer weer aan het werk in verschillende straten van Apeldoorn. Om een overzicht te geven waar A.Hak aan de slag is of gaat maken we even plaats voor een update. 

Johan de Wittstraat huisnummers 30 t/m 76 (maandag 25 januari t/m woensdag 31 maart)
Vanaf maandag 25 januari werkt de aannemer in de Johan de Wittstraat huisnummers 30 t/m 76. Zij werken in de stoep aan de even zijde tot en met vrijdag 12 februari. Aansluitend pakken zij de oneven zijde tot en met vrijdag 19 maart aan. In verband met veiligheid sluiten wij de straat gedurende de werkzaamheden af voor gemotoriseerd verkeer. Voor nood- en hulpdiensten blijft de straat toegankelijk. Vanaf 20 maart is de straat weer toegankelijk voor alle verkeer. Na deze werkzaamheden pakken de stratenmakers het werk op en geven we de straat vrij op woensdag 31 maart.

Talmastraat huisnummers 2 t/m 28 (maandag 25 januari t/m vrijdag 5 maart)
In de Talmastraat huisnummers 2 t/m 28 werken de aannemer in de stoep langs de huizen. De straat wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en een tijdelijk omleiding stelt de aannemer in. Parkeren is mogelijk in een van de andere. Voor nood- en hulpdiensten blijft de straat toegankelijk. Vanaf vrijdagmiddag 19 februari zijn de infrawerkzaamheden afgerond en kan de stratenmaker hier aan de slag. Deze geven de weg weer vrij rond vrijdag 5 maart. 

 Heemskerkstraat huisnummers 2 t/m 28 (maandag 4 januari t/m vrijdag 26 februari)
In de Heemskerkstraat voert aannemer A. Hak werkzaamheden uit aan de westelijk zijde van de stoep. In verband met veiligheid sluiten zij de straat af voor gemotoriseerd verkeer. Voor nood- en hulpdiensten blijft de straat toegankelijk. Vanaf donderdag 4 februari is de straat weer toegankelijk voor alle verkeersdeelnemers. Bestratingswerkzaamheden duren dan nog tot eind februari.

Jachthoornlaan (maandag 26 oktober 2020 t/m vrijdag 29 januari)
Vanwege de werkzaamheden is de Jachthoornlaan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De Jachthoornlaan is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, afvaldiensten en nood- en hulpdiensten. De werkzaamheden inclusief bestrating zijn gereed op vrijdag 29 januari. 

Asselsestraat (maandag 26 oktober 2020 t/m vrijdag 12 februari)
Werkzaamheden vinden plaats in de stoep en geven geen hinder voor nood- en hulpdiensten. De werkzaamheden zijn inclusief het straatwerk afgerond op vrijdag 12 februari

Werkzaamheden als deze zijn afhankelijk van weersomstandigheden en een planning kan ook eventueel uitlopen door verrassingen in of boven de grond. Ondanks corona mag de aannemer deze werkzaamheden blijven uitvoeren met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid.