22 december 2017

Vertraging door sneeuwval

sneeuwval vertraging

De werkzaamheden in Apeldoorn zijn voor 90% gereed. We zijn nog bezig in een paar wijken met het vervangen van de waterleidingen en gasleidingen.

Het weer zat niet mee

Door de hevige sneeuwval en gladheid van de afgelopen periode, gaat het helaas niet lukken om vóór de kerstvakantie alle werkzaamheden af te ronden. Het werk heeft zelfs een paar dagen stilgelegen, omdat onze monteurs door de bevroren grond en de glibberige stoepen weinig konden doen. Het herbestraten heeft ook vertraging opgelopen, want op een zeer natte, blubberige zandgrond blijven tegels niet goed op hun plaats liggen. Dat gaat inmiddels beter.

Tijdelijk noodbestrating

Wij zorgen er uiteraard voor dat tijdens de vrije dagen geen sleuven openliggen, dat alle inritten naar de huizen dichtzitten en dat opgeslagen materiaal is weggehaald. Er mogen geen obstakels meer zijn voor de bewoners. In de straten waar we na de kerstvakantie het werk weer oppakken, leggen we tijdelijke noodbestrating neer. In de eerste maanden van het nieuwe jaar ronden we de werkzaamheden op de verschillende plekken af en komt de definitieve bestrating erop.

Wanneer u in de vakantieweken stuit op een gevaarlijke situatie in de wijk, of u ziet dat er afval en materiaal is achtergebleven, neem dan contact met ons op.

Dit kan via het contactformulier op deze website of via onderstaande telefoonnummers:

Gemeente Apeldoorn: 14 055

Vitens: 0800 0359

Liander: 0800-9009