inrit

In verband met de werkzaamheden aan de water- en gasleiding in de wijk De Maten, zijn twee inritten tijdelijk dicht. Het gaat om de volgende straten:

Tijdelijk geen toegang inrit Muntersdonk

Vanwege de aanleg van de nieuwe gas- en waterleiding aan de Rademakersdonk, kunt u tijdelijk geen gebruik maken van de inrit naar de Muntersdonk ter hoogte van Rademakersdonk nummers 718 en 719. U kunt de Muntersdonk in- en uitrijden via de Tichelaarsdonk tussen de inrit van Muntersdonk 1 en 18.

Tijdelijk geen toegang inrit Ploegersdonk

U kunt tijdelijk geen gebruik maken van de inrit naar de Ploegersdonk ter hoogte van nummer 147. U kunt de Ploegersdonk in- en uitrijden via de Drapeniersdonk ter hoogte van nummer 401 en Ploegersdonk 101.

Wanneer starten de werkzaamheden?

Wij gaan van start op aanstaande maandag 4 juni. Onze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 15 juni. Wij leveren de sleuf zo snel mogelijk op aan de gemeente. De gemeente gaat er vervolgens voor zorgen dat de bestrating hersteld wordt.

Wij proberen de eventuele overlast tot het minimum te beperken en vragen begrip voor de situatie. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u het contactformulier invullen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.